Afwijzing Wsnp

Is uw aanvraag tot toelating tot de Wsnp door de rechtbank afgewezen? Dan is het zaak om bij het Gerechtshof tegen deze beslissing in hoger beroep te gaan zodat u wellicht toch nog tot de Wsnp kan worden toegelaten.

Wanneer u niet naar de zitting van de rechtbank bent geweest kunt u binnen twee weken in verzet gaan tegen de afwijzing van de Wsnp bij de rechtbank. Wij helpen u graag bij het instellen van hoger beroep of verzet tegen de afwijzing van de Wsnp.

Gratis behandeling van uw zaak! Bel: 088 – 374 79 35

Wanneer kan mijn aanvraag worden afgewezen?

U wordt alleen toegelaten tot de Wsnp wanneer u aan de voorwaarden voldoet die daaraan zijn verbonden. Zo moet u eerst een minnelijk traject zijn doorlopen voordat u tot de Wsnp kan worden toegelaten. U moet er in andere woorden alles aan hebben gedaan om uw schulden te betalen. Mochten uw maatregelen niet tot voldoende resultaat hebben geleid waardoor u veel schulden overhoudt, dan kunt u pas worden toegelaten tot de Wsnp.

Daarnaast mag u de afgelopen vijf jaar niet opzettelijk schulden hebben gemaakt, gefraudeerd hebben, een financieel misdrijf gepleegd hebben of ander onverantwoord gedrag hebben vertoond. In andere woorden moet u te goeder trouw zijn om tot de Wsnp toegelaten te kunnen worden.

Gratis behandeling van uw zaak! Bel: 088 – 374 79 35

Waarom in hoger beroep of verzet?

Met de Wsnp kunt u binnen 3 tot maximaal 5 jaar van uw schulden af zijn. Wanneer uw verzoek tot toelating tot de Wsnp wordt afgewezen kunt u pas na 10 jaar weer Wsnp aanvragen. Het zou daarom zonde zijn als u niet in hoger beroep gaat tegen de afwijzing van de Wsnp. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in Wsnp zaken en kunnen u bijstaan tijdens de procedure. De advocaat zal er alles aan doen zodat u alsnog kan worden toegelaten tot de Wsnp. Bovendien werken onze advocaten op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand waardoor u geen advocaatskosten hoeft te betalen!

Gratis behandeling van uw zaak! Bel: 088 – 374 79 35

Gratis intakegesprek

Bel 088 – 374 79 35
Whatsapp 06 154 369 36

Gratis hoger beroep

Kies voor Wsnp Hulplijn

 • 100% veilig & betrouwbaar
 • Helemaal gratis
 • Snel & gemakkelijk
 • Gespecialiseerde advocaten

Probleem met de Wsnp? Stuur ons een bericht en wij bellen u terug! Terugbelverzoek

  Wij zijn geopend op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur.

  Na ontvangst streven wij er naar u binnen twee uur terug te bellen.

  Wsnp probleem?

  Wsnp afgewezen? Tussentijdse beëindiging Wsnp? Geen schone lei gekregen? Wacht niet en schakel direct onze hulp in.

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

  Hulplijn bellen!

  Het is belangrijk dat u meteen contact met ons opneemt bij een Wsnp-probleem. De hoger beroepstermijn is zeer kort. U loopt het risico met grote schulden te blijven zitten.

  Bel: 088 – 374 79 35

  Hoger beroep

  Onze advocaten staan u bij in hoger beroep tegen Wsnp-beslissingen. Ga nooit zonder hulp naar de rechtbank. De kans is zeer groot dat u de zaak verliest.

  Wij helpen u 100% gratis!

  Over ons Wij helpen u met Wsnp-problemen

  De Wsnp-hulplijn is er voor mensen die te maken krijgen met een Wsnp-probleem. Bij tussentijdse beëindiging, een afgewezen aanvraag of beëindiging zonder schone lei kunt u bij ons terecht.

  • Gratis behandeling van uw zaak
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Echte Wsnp-specialisten behandelen uw zaak
  • Hoge slagingskans van het hoger beroep

  Veelgestelde vragen aan de Wsnp hulplijn

  Waarmee helpen jullie?

  De Wsnp hulplijn helpt u bij Wsnp-problemen. Dreigt u uit de Wsnp gezet te worden? Krijgt u geen schone lei? Of is de toegang Wsnp afgewezen? Wacht niet en bel ons meteen.

  Wat kost de hulp van de Wsnp hulplijn?

  Onze hulp is voor u gratis. In het eerste gesprek wordt uw juridische probleem besproken. Als het in uw voordeel is, wordt een advocaat ingeschakeld. De advocaat is voor u gratis! De overheid betaalt de kosten voor rechtsbijstand.

  Waarom zou ik een advocaat inschakelen?

  Wsnp-zaken zijn juridisch ingewikkeld. Daarnaast verhoogt u de kans met tot wel 80% dat u gelijk krijgt van de rechter als u uzelf laat vertegenwoordigen door een advocaat. Als u een hoger beroep verliest, krijgt u geen schone lei en blijft u zitten met de schulden.

  Wie zijn jullie?

  De Wsnp hulplijn is een organisatie die mensen helpt die in de Wsnp zitten en geconfronteerd worden met een juridisch probleem. Indien een tussentijdse beëindiging dreigt, u geen schone lei heeft gekregen of wanneer u geen toegang krijgt tot de Wsnp, helpen wij u gratis met juridische bijstand.

  Zijn jullie bevoegd bij elke rechtbank op te treden?

  Onze aangesloten advocaten mogen in elke rechtbank en bij elk gerechtshof optreden. Wij zijn een centrale organisatie en wij helpen u altijd, ongeacht uw woonplaats.

  Hoe lang is de hoger beroepstermijn?

  De termijnen in Wsnp-procedures is zeer kort. Als u bijvoorbeeld geen schone lei krijgt, moet u binnen 8 dagen in hoger beroep. Doet u dit niet, dan blijft u zitten met schulden. Vanwege de korte termijnen zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

  U staat nooit alleen bij een Wsnp-probleem! Bel, WhatsApp of mail bij Wsnp-problemen

  Chat openen
  Direct hulp nodig?