Hoger beroep Wsnp

Is uw Wsnp aanvraag afgewezen, is uw Wsnp tussentijds beëindigd of heeft u geen schone lei gekregen? Dan kan dat voor u zeer nadelige gevolgen hebben. Gelukkig kunt u tegen deze beslissingen van de rechter in hoger beroep bij het Gerechtshof. In dat geval is een advocaat geheel kosteloos.

Wat is hoger beroep?

Als u in hoger beroep gaat tegen een beslissing van de rechtbank wordt uw verzoek of de beëindiging van de Wsnp opnieuw beoordeeld door het Gerechtshof. De stukken worden heroverwogen en ook krijgt u de kans om nieuwe stukken in te dienen. Vaak zijn personen niet goed voorbereid bij de aanvraag van Wsnp of de zitting omtrent de beëindiging van de Wsnp. Daarom is het heel goed mogelijk dat, wanneer u zich laat bijstaan door een advocaat, u wel wordt toegelaten tot de Wsnp of wel een schone lei krijgt. De advocaat zal er immers voor zorgen dat u alle stukken die u nodig heeft om uw gelijk te halen voorlegt aan het Gerechtshof.

Waarom een advocaat inschakelen?

U kunt alleen in hoger beroep tegen een beslissing van de rechtbank met een advocaat. U kunt dit dus niet zelfstandig doen. Om deze reden is een advocaat in Wsnp zaken altijd kosteloos. De advocaten werken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. U kunt enkel binnen acht dagen na de uitspraak van de rechtbank in hoger beroep. Doet u dit niet, dan is de uitspraak van de rechtbank definitief. Wanneer u tijdens de zitting van de rechtbank niet aanwezig was kunt u nog wel binnen twee weken na de uitspraak in verzet gaan.

Onze advocaten helpen u graag bij het instellen van hoger beroep. De advocaten zijn zeer gespecialiseerd en ervaren en weten daardoor precies wat u moet aanvoeren om alsnog tot de Wsnp te worden toegelaten of een schone lei te kunnen krijgen.

Probleem met de Wsnp? Stuur ons een bericht en wij bellen u terug! Terugbelverzoek

  Wij zijn geopend op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur.

  Na ontvangst streven wij er naar u binnen twee uur terug te bellen.

  Wsnp probleem?

  Wsnp afgewezen? Tussentijdse beëindiging Wsnp? Geen schone lei gekregen? Wacht niet en schakel direct onze hulp in.

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

  Hulplijn bellen!

  Het is belangrijk dat u meteen contact met ons opneemt bij een Wsnp-probleem. De hoger beroepstermijn is zeer kort. U loopt het risico met grote schulden te blijven zitten.

  Bel: 088 – 374 79 35

  Hoger beroep

  Onze advocaten staan u bij in hoger beroep tegen Wsnp-beslissingen. Ga nooit zonder hulp naar de rechtbank. De kans is zeer groot dat u de zaak verliest.

  Wij helpen u 100% gratis!

  Over ons Wij helpen u met Wsnp-problemen

  De Wsnp-hulplijn is er voor mensen die te maken krijgen met een Wsnp-probleem. Bij tussentijdse beëindiging, een afgewezen aanvraag of beëindiging zonder schone lei kunt u bij ons terecht.

  • Gratis behandeling van uw zaak
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Echte Wsnp-specialisten behandelen uw zaak
  • Hoge slagingskans van het hoger beroep

  Veelgestelde vragen aan de Wsnp hulplijn

  Waarmee helpen jullie?

  De Wsnp hulplijn helpt u bij Wsnp-problemen. Dreigt u uit de Wsnp gezet te worden? Krijgt u geen schone lei? Of is de toegang Wsnp afgewezen? Wacht niet en bel ons meteen.

  Wat kost de hulp van de Wsnp hulplijn?

  Onze hulp is voor u gratis. In het eerste gesprek wordt uw juridische probleem besproken. Als het in uw voordeel is, wordt een advocaat ingeschakeld. De advocaat is voor u gratis! De overheid betaalt de kosten voor rechtsbijstand.

  Waarom zou ik een advocaat inschakelen?

  Wsnp-zaken zijn juridisch ingewikkeld. Daarnaast verhoogt u de kans met tot wel 80% dat u gelijk krijgt van de rechter als u uzelf laat vertegenwoordigen door een advocaat. Als u een hoger beroep verliest, krijgt u geen schone lei en blijft u zitten met de schulden.

  Wie zijn jullie?

  De Wsnp hulplijn is een organisatie die mensen helpt die in de Wsnp zitten en geconfronteerd worden met een juridisch probleem. Indien een tussentijdse beëindiging dreigt, u geen schone lei heeft gekregen of wanneer u geen toegang krijgt tot de Wsnp, helpen wij u gratis met juridische bijstand.

  Zijn jullie bevoegd bij elke rechtbank op te treden?

  Onze aangesloten advocaten mogen in elke rechtbank en bij elk gerechtshof optreden. Wij zijn een centrale organisatie en wij helpen u altijd, ongeacht uw woonplaats.

  Hoe lang is de hoger beroepstermijn?

  De termijnen in Wsnp-procedures is zeer kort. Als u bijvoorbeeld geen schone lei krijgt, moet u binnen 8 dagen in hoger beroep. Doet u dit niet, dan blijft u zitten met schulden. Vanwege de korte termijnen zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

  U staat nooit alleen bij een Wsnp-probleem! Bel, WhatsApp of mail bij Wsnp-problemen

  Chat openen
  Direct hulp nodig?