Is uw dwangakkoord afgewezen door de rechtbank en weigeren uw schuldeisers mee te helpen?

Wij helpen u met het opleggen van een WSNP Dwangakkoord bij de rechtbank.

  Wij zijn geopend op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur.

  Na ontvangst streven wij er naar u binnen twee uur terug te bellen.

  Dwangakkoord opleggen

  Is de minnelijke schuldenregeling mislukt? Wij helpen u met het aanvragen en in beroep gaan van een WSNP dwangakkoord bij de rechtbank, zodra de rechter het dwangakkoord oplegt moeten de schuldeisers meewerken aan het minnelijke akkoord.

  Hulplijn bellen!

  Het is belangrijk dat u meteen contact met ons opneemt bij een Wsnp-probleem. De hoger beroepstermijn is zeer kort. U loopt het risico met grote schulden te blijven zitten.

  Bel: 088 – 374 79 35

  Hoger beroep

  Onze advocaten staan u bij in hoger beroep tegen Wsnp-beslissingen. Ga nooit zonder hulp naar de rechtbank. De kans is zeer groot dat u de zaak verliest.

  Wij helpen u 100% gratis!

  Over ons Wij helpen u met Wsnp-problemen

  De Wsnp-hulplijn is er voor mensen die te maken krijgen met een Wsnp-probleem. Bij tussentijdse beëindiging, een afgewezen aanvraag of beëindiging zonder schone lei kunt u bij ons terecht.

  • Gratis behandeling van uw zaak
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Echte Wsnp-specialisten behandelen uw zaak
  • Hoge slagingskans van het hoger beroep

  Veelgestelde vragen aan de Wsnp hulplijn

  Waarmee helpen jullie?

  De Wsnp hulplijn helpt u bij Wsnp-problemen. Dreigt u uit de Wsnp gezet te worden? Krijgt u geen schone lei? Of is de toegang Wsnp afgewezen? Wacht niet en bel ons meteen.

  Wat kost de hulp van de Wsnp hulplijn?

  Onze hulp is voor u gratis. In het eerste gesprek wordt uw juridische probleem besproken. Als het in uw voordeel is, wordt een advocaat ingeschakeld. De advocaat is voor u gratis! De overheid betaalt de kosten voor rechtsbijstand.

  Waarom zou ik een advocaat inschakelen?

  Wsnp-zaken zijn juridisch ingewikkeld. Daarnaast verhoogt u de kans met tot wel 80% dat u gelijk krijgt van de rechter als u uzelf laat vertegenwoordigen door een advocaat. Als u een hoger beroep verliest, krijgt u geen schone lei en blijft u zitten met de schulden.

  Wie zijn jullie?

  De Wsnp hulplijn is een organisatie die mensen helpt die in de Wsnp zitten en geconfronteerd worden met een juridisch probleem. Indien een tussentijdse beëindiging dreigt, u geen schone lei heeft gekregen of wanneer u geen toegang krijgt tot de Wsnp, helpen wij u gratis met juridische bijstand.

  Zijn jullie bevoegd bij elke rechtbank op te treden?

  Onze aangesloten advocaten mogen in elke rechtbank en bij elk gerechtshof optreden. Wij zijn een centrale organisatie en wij helpen u altijd, ongeacht uw woonplaats.

  Hoe lang is de hoger beroepstermijn?

  De termijnen in Wsnp-procedures is zeer kort. Als u bijvoorbeeld geen schone lei krijgt, moet u binnen 8 dagen in hoger beroep. Doet u dit niet, dan blijft u zitten met schulden. Vanwege de korte termijnen zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

  U staat nooit alleen bij een Wsnp-probleem! Bel, WhatsApp of mail bij Wsnp-problemen in

  Chat openen
  Direct hulp nodig?